Windows 7 gaat als warme broodjes

23 november 2009, 06:40

{title}Sinds 22 oktober ligt Windows 7 in de winkel. Sinds die datum zijn er twee keer zoveel versies van het OS van Microsoft verkocht dan van ieder ander OS van dat bedrijf in een vergelijkbare periode. Dat zei topman Steve Ballmer vorige week tijdens een aandeelhoudersvergadering, zie ook dit persbericht. Volgens The Wall Street Journal gaat het om ongeveer 40 miljoen exemplaren sinds de release.

“Windows 7 is the simply best PC operating system we have ever built,” zei Ballmer. “It enables people to do more of what they want to do more easily and more quickly, and customers are responding. Since launch, we’ve already sold twice as many units of Windows 7 than any other operating system we’ve ever launched in a comparable time.” Via en meer op Nu.nl en cNet.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Arjan

  Ik heb m ook gekocht, vanuit XP nu naar Windows 7 Ultimate….werkt als een zonnetje! 🙂


  23 november 2009 om 09:15
  Ron

  Is ook niet zo moeilijk na die Vista-rommel. Mogen ze wel eens geld voor teruggeven, da’s pas nieuws.


  23 november 2009 om 11:14
  Mart

  Ik ben het eens met Ron. Marktleider Microsoft kan het zich schijnbaar makkelijk permitteren om een slecht product (vista) op de markt te brengen. Lanceer gewoon 2 jaar laten een ‘veel beter’ product en $$$$’en maar!

  Veel interessanter is het om te te weten in hoeverre Mac OS hiervan geprofiteerd heeft, zijn hier gegevens van? Ik ben zelf ook bij de komst van Vista overgestapt van Steve Ballmer naar Steve Jobs en ik verwacht vele met mij.


  23 november 2009 om 19:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!