Viral Friday: Elizabeth Lambert

Viral Friday: Elizabeth Lambert
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Elizabeth Lambert. Elizabeth Lambert, de voetbalster met de losse handjes, is deze week nummer 1. De verschillende video's waarin haar gemene acties te zien zijn, zijn opgeteld meer dan 10.2 miljoen keer bekeken. Op plek 2, Andre Iguodala Trick Shot. Trick shot video's zijn meestal een garantie voor vele views en comments. Met regelmaat verschijnen er nieuwe video's en iedere keer weer is de grote vraag "echt" of "nep". Remi Gaillard: Tarzan maakt de top 3 deze week compleet. We hebben hem al vaker voorbij zien komen in Viral Friday: Remi Gaillard, professioneel grappenmaker.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.