Viral Friday: U2 Op YouTube

Viral Friday: U2 Op YouTube
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor U2. Afgelopen zondag 25 oktober om half negen werd het concert van U2 in de Rose Bowl in Pasadena live gestreamed naar YouTube, waar het in 16 landen te volgen was. Op plek 2, Grocery Store Musical. De mensen van Improv Everywhere hebben het weer voor elkaar. Dit keer verrassen zes acteurs niets vermoedende supermarktbezoekers in Queens. Assassin's Creed - Lineage (Part 1) maakt de top 3 deze week compleet. Om aandacht voor Assassin's Creed II te trekken heeft Ubisoft een drie delige film gemaakt, genaamd Assassin's Creed Lineage.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.