Viral Friday: Anne Frank Video

Viral Friday: Anne Frank Video
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Anne Frank Video. Op 30 september opende de Anne Frank Stichting een Anne Frank-kanaal op YouTube met bestaand én nieuw exclusief beeldmateriaal over Anne Frank. Op plek 2, 2012 - Exclusive Scene. De nieuwste actie-drama van regisseur Roland 'rampen' Emmerich komt eraan en dat werd groots gebracht. What Is Google Wave? maakt de top 3 deze week compleet. Vorige week lanceerde Google Wave, het zal je vast niet ontgaan zijn. Maar wat is Google Wave nou precies?

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.