Viral Friday: World’s Longest Basketball Shot

Viral Friday: World’s Longest Basketball Shot
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor World's Longest Basketball Shot. DudePerfect heeft besloten hun populariteit voor een goed doel te gebruiken en zijn een samenwerking aangegaan met Compassion International. Op plek 2, 1959 Chevrolet Bel Air Vs. 2009 Chevrolet Malibu. Om de vijftigste verjaardag van het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) te vieren, werd een botsing veroorzaakt tussen een 1959 Chevrolet Bel Air en een 2009 Chevrolet Malibu. How Big Can Football Get? maakt de top 3 deze week compleet. Ter gelegenheid van de release van de nieuwe FIFA voetbal game riep EA Sports de hulp in van Wieden + Kennedy Amsterdam.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.