Viral Friday: Kanye West Interrupts

Viral Friday: Kanye West Interrupts

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kanye West Interrupts. Kanye West heeft deze week weer goed van zich laten horen. In z’n eentje heeft hij het voor elkaar gekregen chaos en paniek bij de MTV VMA Awards in New York te creëren. Op plek 2, Good News - Windows 7 Commercial. Met nog een paar weken te gaan tot de release van Windows 7, lanceert Microsoft de eerste advertentie rondom het nieuwe besturingssysteem. Oprah Flashmob maakt de top 3 deze week compleet. Er stond Oprah Winfrey een verrassing te wachten tijdens het optreden van de Black Eyed Peas ter gelegenheid van het 24e seizoen van haar talkshow.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Nieuws van gisteren!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.