Tien essentiële Twitter apps voor marketeers

Tien essentiële Twitter apps voor marketeers

{title}Slimme marketeers hebben al lang gezien dat Twitter méér is dan een bulletin bord met vaak nutteloze weetjes over de privélevens van de miljoenen gebruikers. De feedback en conversaties die via Twitter loskomen op en over je product en merk worden steeds essentiëler in je marketingstrategie. Tenminste, dat vinden ze bij iMediaConnection. Als je Twitter dan serieus neemt als marketingtool, dan moet je wel de juiste apps gebruiken om de feedback voor jezelf te organiseren. Tien essentiële apps. Voor Twitter-savvy marketeers:

  1. Tweetdeck
  2. Twitterriffic
  3. Twitpic
  4. Tweetie
  5. Seesmic
  6. Twitturly 
  7. Twitter Sparq
  8. Twittercounter
  9. Cotweet
  10. Twitterfeed

Voor een uitgebreide review/uitleg over deze apps, check het artikel op iMediaConnection: ‘10 essential Twitter apps for marketers’. Trouwens: Voor Twitpic kun je natuurlijk ook Mobypicture gebruiken.


Delen

0
0


Er zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.