Blue Shots TV: Cor Molenaar, een profiel

11 september 2009, 10:48

“Toepassing van ICT binnen marketingcommunicatie heeft het vak veranderd. Kinderen van nu hoeven niet meer ‘te weten’, maar ‘weten te vinden’. Er komt een generatie managers tot 2020 aan die goed voor zichzelf kan zorgen en die beschikt over een gezond stuk egoisme. Pas na 2020 komt er weer een echte sociale generatie aan.”

“De crisis is echt niet snel voorbij, t toekomstbeeld wordt pas weer goed na 2020.” Deze en meer interessante uitspraken van een inpirerende man, professor doctor Cor Molenaar. Een man die in de juli en augustus maanden niet uitrust, maar deze rustige periode gebruikt voor het schrijven van boeken.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

10 Reacties

  Toon

  Je ziet de vogeltjes bijna om het hoofd van de interviewer vliegen. Hij snapt er totaal niets van. Jammer, het is reuze interessant wat Molenaar vertelt. Doordat de interviewer geen bal van zijn verhaal snapt stelt hij elke keer de verkeerde vragen.

  Kan dit een keer over met iemand anders;)


  11 september 2009 om 14:01
  Keesop

  Erg slecht interview. Ik ken Cor Molenaar goed en is een uiterst slimme man maar meneer Heuklom kan niet aan dit niveau voldoen. Hij is zenuwachting en te zwak onderlegd om een goed interview leiden. Jammer.


  12 september 2009 om 09:11
  media

  @Toon, @Keesop: wat een onzin, interview had wellicht wat meer structuur mogen hebben (zeker in het begin gaat het af en toe van de hak op de tak), maar het eindresultaat is meer dan prima. De uitspraken die Cor Molenaar doet in dit interview (ontlokt door de vragen van Heukelom) zijn zeer sterk en bieden food for thought!


  12 september 2009 om 10:14
  Arjen

  Waarom is dit eigenlijk ‘TV’?


  12 september 2009 om 11:59
  Keesop

  Marco Derksen

  De uitspraken die Molenaar doet zijn dezelfde die hij altijd doet. Niet uitgelokt door de interviewer. Dat is juist mijn punt. Niets nieuws onder de zon.

  Maar ik wil de interviewer ook niet afvallen. Ik ken hem niet maar is vast een aardige meneer. Ik denk dat hij wel nog veel moet leren. Mensen van dit niveau goed interviewen kan niet als je zelf ver onder die lat hangt. Dan zul je toch een zwaarder kaliber uit de kast moeten trekken.

  De interviewer is zichtbaar zenuwachtig als je lichaamstaal kan lezen.


  12 september 2009 om 12:14
  josgovaart

  @Toon als het reuze-interessant is wat Cor Molenaar vertelt, dan geeft de interviewer hem toch ook die ruimte?

  @Keesop Wat zou een in jouw ogen goede interviewer dan meer hebben kunnen losmaken bij Cor Molenaar?


  13 september 2009 om 14:00
  media

  @Keesop ah, je vind dus dat er weinig nieuws wordt verteld door Molenaar; dat is iets anders dan je eerst suggereerde. Vind juist dat Joris de interviews iha erg goed doet, niet zichzelf op de voorgrond plaatsen maar de gast de ruimte geven om zijn verhaal te vertellen.


  13 september 2009 om 14:02
  Mariette Stok

  Misschien even niet on topic maar ik zat de hele tijd te denken waar doet die host me nu aan denken. Hij lijkt op Micky Rourke in the Wrestler. Ziet eruit alsof hij een week heeft gedronken en niet heeft geslapen. Niet lullig bedoeld hoor. Vond de gelijkenis erg grappig:-)


  14 september 2009 om 06:08
  luuk.ros

  LOL @ Mariette,

  Kan Joris van Heukelom (CEO Ilse media) in z’n zak steken…


  14 september 2009 om 09:21
  media

  @Mariette 😉

  Toch jammer dat de betrokkenen zelf niet reageren. Ben wel benieuwd naar hun eigen mening nav interview en de reacties. Joris, Cor?


  14 september 2009 om 10:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!