• Mobile
    wordt gesponsord door

Nielsen: Mobile video groeit met 70 procent (VS)

Nielsen: Mobile video groeit met 70 procent (VS)

{title}

Het meeste recente “Three screen Report” (videoconsumptie op Mobile, TV, internet) van Nielsen (via: MC, MediaBuyerPlanner) signaleert een enorme stijging in het gebruik van mobile video van 70 procent. Ter vergelijking: het gebruik van online video nam met 46 procent toe. Maar ook het gebruik van televisie per maand nam toe met meer dan 2 uur. Oftewel: visuele content zit nog steeds stevig in de lift. En multitasken is andermaal dé trend.

Amerikanen blijven videoplatformen toevoegen aan hun dagelijks visueel dieet, in plaats van dat ze ze vervangen (“tv is dood” = niet waar).

{title}


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Multitasken gebeurd nauwelijks met TV kijken! Slechts 3 uurtjes zitten mensen achter TV en internet per maand. Da's 2.7% maar van het totaal. Wel veel is dat 27% van de internet tijd de TV ook aanstaat

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.