Viral Friday: The X Factor 2009 - Danyl Johnson

Viral Friday: The X Factor 2009 - Danyl Johnson

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The X Factor 2009 - Danyl Johnson. De Engelse X Factor blijft een talenten generator. Zagen we eerder Susan Boyle, Paul Pots, Connie Talbot en Shaheen Jafargholi, nu is er Danyl Johnson. Op plek 2, Lego Stop Motion Tribute To The 80’s. Retro is hot, net als stop motion video’s. Het Zweedse duo Rymdreglage combineert de twee in een eerbetoon aan de jaren 80 in hun video ‘8 Bit trip’. Nokia Booklet 3G First Video maakt de top 3 deze week compleet. Nokia schudde de wereld deze week wakker met een video van haar allereerste netbook, de Nokia Booklet 3G.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Je maakt je er wel weer makkelijk van af met de zoveelste xfactor kandidaat. Bij oa. Boyle en Pots is later bekend geworden dat het beide getrainde artiesten waren mét ervaring itt "postbeamte" of "rigide huisvrouw". En toch zie ik ze hier regelmatig voorbij komen als onderdeel van "viral vriday"?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.