Viral Friday: The X Factor 2009 – Danyl Johnson

28 augustus 2009, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The X Factor 2009 – Danyl Johnson. De Engelse X Factor blijft een talenten generator. Zagen we eerder Susan Boyle, Paul Pots, Connie Talbot en Shaheen Jafargholi, nu is er Danyl Johnson. Op plek 2, Lego Stop Motion Tribute To The 80’s. Retro is hot, net als stop motion video’s. Het Zweedse duo Rymdreglage combineert de twee in een eerbetoon aan de jaren 80 in hun video ‘8 Bit trip’. Nokia Booklet 3G First Video maakt de top 3 deze week compleet. Nokia schudde de wereld deze week wakker met een video van haar allereerste netbook, de Nokia Booklet 3G.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

1 Reactie

    Bas

    Je maakt je er wel weer makkelijk van af met de zoveelste xfactor kandidaat. Bij oa. Boyle en Pots is later bekend geworden dat het beide getrainde artiesten waren mét ervaring itt “postbeamte” of “rigide huisvrouw”. En toch zie ik ze hier regelmatig voorbij komen als onderdeel van “viral vriday”?


    28 augustus 2009 om 11:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!