Met korting naar Picnic 09, programma nu online

27 augustus 2009, 05:03

{title}Met nog een maand te gaan voor de aftrap van Picnic09 komt de informatiemachine langzaam op stoom. Belangrijkste nieuws deze week is de lancering van het volledige programma en de vermelding van de kortingscode: MMfacts0115. Lezers van Marketingfacts krijgen 15 procent korting op de ticketprijs van Picnic. Als je slim bent en van plan was te gaan, pak je óók de early bird korting nog snel mee (die eindigt 01 september).

Skype oprichter Niklas Zennstrom komt, Philip Zimbardo komt, Bernard Lietaer en Gerd Leonhard komen, Nicholas Negroponte komt. En in samenwerking met O’Reilly Media is er dit jaar Ignite@Picnic. Het publiek mag het podium op en in 5 minuten een idee presenteren. Stuur hier je idee in: http://bit.ly/IgnitePicnic. Hier en hier enkele voorbeelden. En lees: Create your own Picnic.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!