CTO Marktplaats.nl Bret Kelly nieuwe CTO SPIL Games

CTO Marktplaats.nl Bret Kelly nieuwe CTO SPIL Games

De Amerikaan Bret Kelly, voormalig directeur

CTO van Marktplaats.nl/Ebay, verkast naar het snelgroeiende SPIL Games. SPIL Games is (volgens comScore) de wereldwijde nummer 1 en heeft met Kelly na Oscar Diele wederom een nieuwe topper op een managementpositie gekregen. Bret Kelly zal na vier Marktplaats.nl de rol van Chief Technology Officer op zich gaan nemen bij SPIL. Om het van origine Nederlandse bedrijf een sterker portfolio van in het spellenaanbod te verschaffen, zal Kelly zich per 1 oktober 2009 toeleggen op het uitrollen van technologische innovaties en vernieuwingen op de 50 portals.

“Als belangrijkste speler in de markt op het gebied van gamesites, moet SPIL GAMES over de laatste technologische hoogstandjes beschikken. Ik zie het dan ook als een uitdaging en een verrijking dat ik de technische ontwikkeling van al deze websites in goede banen mag leiden,” aldus Bret Kelly.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.