Viral Friday: Guy Catches Laptop With His Butt

Viral Friday: Guy Catches Laptop With His Butt

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Guy Catches Laptop With His Butt. Met hun acrobatische laptop-gooi-en-vang-acties laten 3 gymnasten zien wat er allemaal mogelijk is met een MSI notebook. Op plek 2, What Drugs Not To Take While Driving. In zijn show ‘Kesslers Knigge’geeft de Duitse comedian Michael Kessler advies over absolute No-Go’s in het dagelijkse leven. Ozzy Osbourne Meets The Samsung Solstice maakt de top 3 deze week compleet. Samsung Mobile USA huurde wederom Rockstar Ozzy Osbourne in om een rol te spelen in een nieuwe online video.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Er zijn een heleboel briljante, leuke, zelfs boeiende virals. "Guy Catches Laptop With His Butt" hoort daar niet bij. Ik bespeurde bij mezelf een soort van 'viral moeheid' na het zien van dit filmpje.

  geplaatst op
 • De campagne van Stanislav op Hyves deze week niet in de Viral Friday top5? In zeer korte tijd zonder/weinig media-investeringen heel veel views al voor het privacy-issue bekend werd. Ministerie van Justitie stelde vrijdagochtend al meer dan een miljoen views te hebben.

  Nog afgezien van de snelheid waarin dit aantal werd behaald, zelfs als dit erg optimistisch is gecalculeerd, dan nog staat dit in schril contrast met de 40.000 views op YouTube van de Viral Friday nummer 5 van deze week....

  Hoe is deze top5 bepaald?

  geplaatst op
 • De ViralFriday top 5 wordt in de week in aanloop van de ViralFriday samengesteld. In dit geval zijn de resultaten (nog) niet openbaar. We hebben inderdaad vernomen dat deze viral het uitermate goed doet, echter zonder harde cijfers kunnen we deze niet opnemen in de top 5. We baseren normaliter de gevens op aantallen views, het virale karakter van de video, game, actiesite etc. Uiteraard is de kans groot dat deze viral in de komende week wordt geplaatst.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.