Viral Friday: Guy Catches Laptop With His Butt

14 augustus 2009, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Guy Catches Laptop With His Butt. Met hun acrobatische laptop-gooi-en-vang-acties laten 3 gymnasten zien wat er allemaal mogelijk is met een MSI notebook. Op plek 2, What Drugs Not To Take While Driving. In zijn show ‘Kesslers Knigge’geeft de Duitse comedian Michael Kessler advies over absolute No-Go’s in het dagelijkse leven. Ozzy Osbourne Meets The Samsung Solstice maakt de top 3 deze week compleet. Samsung Mobile USA huurde wederom Rockstar Ozzy Osbourne in om een rol te spelen in een nieuwe online video.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

3 Reacties

  Martijn Lafeber

  Er zijn een heleboel briljante, leuke, zelfs boeiende virals. “Guy Catches Laptop With His Butt” hoort daar niet bij. Ik bespeurde bij mezelf een soort van ‘viral moeheid’ na het zien van dit filmpje.


  14 augustus 2009 om 09:45
  Nicole Niemann

  De ViralFriday top 5 wordt in de week in aanloop van de ViralFriday samengesteld. In dit geval zijn de resultaten (nog) niet openbaar. We hebben inderdaad vernomen dat deze viral het uitermate goed doet, echter zonder harde cijfers kunnen we deze niet opnemen in de top 5. We baseren normaliter de gevens op aantallen views, het virale karakter van de video, game, actiesite etc. Uiteraard is de kans groot dat deze viral in de komende week wordt geplaatst.


  17 augustus 2009 om 08:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!