Viral Friday: JK Wedding Entrance Dance

31 juli 2009, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor JK Wedding Entrance Dance. De swingende entree van Kevin Heinz en Jill Peterson naar het altaar is een hit op YouTube. Op plek 2, Michael Jackson Dance Tribute. Fans van de overleden King of Pop blijven hun idool eren met flashmobs. Fake Sprite Commercial [NSFW] maakt de top 3 deze week compleet. MTV director Max Issacson heeft met zijn ‘sociale experiment’ met een Sprite commercial voor de nodige opschudding gezorgd.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!