Keynote ‘Rebuilding the World’ van Don Tapscott

24 juli 2009, 09:30

The new keynote “Rebuilding the World” by Don Tapscott from Sander Duivestein on Vimeo.

Meer dan een maand geleden vond het VINT Symposium 2009 “Fast Forward” plaats. Onder andere Arnold Heertje, Umair Haque en Don Tapscott verzorgden hier een keynote. De lezing van Don Tapscott was bijzonder interessant. Voor het eerst vertelde hij het verhaal van zijn nieuwe, nog uit te komen boek “Rebuilding the World”. Absoluut een aanrader voor iedereen die zich interesseert in de effecten van de crisis op onze maatschappij en de rol die sociale media hierin spelen.

Wil je meer weten over de hersenspinselen van Don Tapscott, kijk dan ook even naar het drie minuten durende filmpje Penny For Your Thoughts dat Freedomlab voor het symposium had gemaakt.

Sander Duivestein
Topspreker / Trendwatcher / Auteur / Columnist bij Sogeti

Sander Duivestein is professioneel spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie op mens, bedrijf en maatschappij. In dienst van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) heeft hij aan meerdere onderzoeken meegewerkt. In de afgelopen jaren schreef hij meerdere boeken en rapporten over Bitcoin, Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud en de economische crisis. Sander is veel in de traditionele media terug te vinden. Regelmatig wordt hij gevraagd om zijn opinie in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie te delen. Zo was hij onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!