Rotterdamse Pressure Cooker over Innovatie in de zorg

22 juli 2009, 02:15

Van 6 t/m 10 juli vond in Rotterdam een Pressure Cooker plaats geinitieerd door de Hogeschool Rotterdam met als thema Innovatie in de Zorg. 30 topstudenten met verschillende achtergronden werkten gedurende deze dagen hard op het RDM Innovation Dock samen met professionals met een diversiteit aan achtergronden. De focus lag op 6 thema’s; Leefstijl, Identiteit, Zorgfinanciering, Healing Environment, Werken in de zorg en en Zorg 2.0.

Meer over het project kun je hier vinden en op het blog ervaar je een deel van de energie die er te voelen was.

Naast het interview met de projectleider in deze posting is er op het blog van Pressure Cooker nog veel footage te vinden. Dit artikel is tevens geplaatst op mijn weblog.

Ayman is digitaal Strateeg die betekenisvolle digitale verbindingen tussen bedrijven en klanten creëert. Ayman helpt bedrijven om meer waarde voor klanten te creëren met digitale middelen, de relatie met klanten te verstevigen en nieuwe inzichten op te doen. Als digitaal strateeg zet hij digitale (en sociale) media om in digitale waarde, digitale ervaringen en sociale business. In opdracht voor kleine en grote organisaties ontwikkelt Ayman digitale concepten, geeft advies en trainingen op het op het snijvlak van marketing & communicatie en internet & nieuwe media. Daarnaast heeft hij een aantal eigen initiatieven opgericht, zoals de Nederlandse Social Media Academie (NSMA).

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!