• Mobile
  wordt gesponsord door

Eindelijk Uitzending Gemist kijken op de iPhone

Eindelijk Uitzending Gemist kijken op de iPhone

<a data-cke-saved-href="http://www.dik.nl/c/4937/" href="http://www.dik.nl/c/4937/">Je kijkt naar het Uitzending Gemist op de iPhone video kanaal.</a>

Eindelijk is het dan zover; Uitzending Gemist is er voor de iPhone! Nou ja, bijna dan. Het is op dit moment alleen nog maar in beta beschikbaar maar zeer binnenkort kan iedereen de applicatie downloaden via iTunes en op de iPhone en iPod Touch Uitzending Gemist bekijken. In een kort filmpje leg ik uit hoe makkelijk Uitzending Gemist werkt en laat ik zien hoe het eruit ziet.

Tot mijn verbazing (ik was immers niet altijd even enthousiast over de iPhone) werkt het programma heel goed. Je kan zien wat nieuw en populair is en je kan zoeken op titel zodat je snel bij de videocontent kan komen die jij wil bekijken. Waar ik helemaal over ben te spreken is dat video’s over 3G een kwaliteit van 200 kb/s hebben en via Wi-Fi 500 kb/s. Hierdoor zijn video’s ook via minder sterke verbindingen nog te bekijken!

Dus vanaf zeer binnenkort kan je in de trein, in bed en op het toilet gewoon naar je favoriete Uitzending Gemist video’s kijken!


DelenEr zijn 17 reacties op dit artikel

 • @Vincent: Kan ik die beta ook testen?

  geplaatst op
 • Je kan toch al een hele tijd Uitzending Gemist kijken op je mobiel? Gewoon via http://m.uitzendinggemist.nlg. Of werkt dat niet op een Iphone? ;)

  geplaatst op
 • @vincent

  Tip: je geluidsniveau's checken. Mijn boxen ontploffen.

  geplaatst op
 • Ik ben erg benieuwd of en wanneer RTL Gemist dit voorbeeld gaat volgen...

  geplaatst op
 • @vincente je weet m'n dm op twitter, doe me die beta maar :-)

  geplaatst op
 • in de trein lees ik een boek, in bed pakt men de vrouw en op de w.c. het toiletpapier.
  Wat een opluchting dat ik nu voor 50 euro per maand op mijn mobieltje een herhaling van een publieke zender/ tv programma kan bekijken.

  Get a life.

  geplaatst op
 • @Hemaworstje: En 's nachts, als je niet kunt slapen/net klaar bent met je vrouw en het toiletpapier, lees je Marketingfacts en bekijk je de allergaafste video's van Vincent Everts. Jouw leven is zo slecht nog niet...

  geplaatst op
 • @Hemaworstje: en die reactie plaats je op 4:22 AM? Matthiijs heeft een punt! ;-)

  geplaatst op
 • "Gaat maar tot H"...Ik zie toch echt dat "I" en "J" ook open klappen...en Vincent volgens mij ook en klikt snel door :D Buiten dat: Leuke tool! Nu inderdaad nog RTL gemist en ik kom niet meer van de WC tot de batterij leeg is ;)

  geplaatst op
 • LOL @ hemaworstje.

  Grappig dat die vijf procent high end zakelijk & creatief die nu kan kijken naar ouwe Nova's weer goed is voor een hete topic in een marketingblog http://tinyurl.com/n62q7e

  Volgende week 'Buienradar doet het nu ook op een iPhone, is het niet geweldig?'

  Of was dat al zo?

  geplaatst op
 • Ik hoop dat die app gebruiksvriendelijker is dan de reguliere website, want die zuigt echt zo hard als een Nilfisk. Daar heb ik me al zo ontzettend vaak over zitten te verbazen...

  geplaatst op
 • @Wouter: Ik heb de beta op mijn iPhone staan en kan je vertellen dat (gelukkig) de interface deze keer wel goed geregeld is. Niets bijzonders maar wel gewoon degelijk en functioneel!

  geplaatst op
 • Is die beta versie ook voor de ipod touch?

  geplaatst op
 • @elsemieke: Ja, zover ik heb begrepen werkt de app zowel op de iPhone als op de iPod touch, maar ik heb dit niet zelf getest.

  geplaatst op
 • Kan je mij de beta versie sturen of mij vertellen waar ik die vandaan kan halen, aub?

  geplaatst op
 • Ik zal wel de enige zijn die zich afvraagd hoe dit opeens mogelijk is geworden. Een tijdje geleden werd er nl in de diverse media teleurgesteld gereageerd op het feit dat de Iphone geen flash aan zou kunnen; dit is daarom zo jammer omdat de meeste videocontent op de diverse websites (zoals ook uitzending gemist) hier gebruik van maken. Naar mijn weten is een app van apple niet veel meer dan een soort shortcut naar een webpagina welke speciaal voor de iphone geschikt is gemaakt. Dus een applicatie speciaal voor uitzendinggemist waarbij de flash is ingebouwd lijkt me niet het geval, dan moet dus de NOS de content speciaal hebben aangepast voor de iphone?? zou dat de verklaring zijn voor het feit dat er vooralsnog maar 8 dagen terug kan worden gekeken?
  Lijkt verdacht op de oplossing van youtube.....en naar mijn mening belachelijk dat er kostbaar gemeenschapsgeld wordt gebruikt voor een knieval richting een starre fabrikant.
  noppie

  geplaatst op
 • Op TVblik, voor alle gemiste uitzendingen
  zijn alle uitzendingen teurg te vinden van zowel de publieke als commerciele omroepen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.