Interview Ferhan Cook over PICNIC 09

Interview Ferhan Cook over PICNIC 09

Ferhan Cook is de nieuwe programmadirecteur van PICNIC 09 (M! is mediapartner). Ze volgt Monique van Dusseldorp op, die de programmering van de afgelopen edities voor haar rekening nam (zie: ‘PICNIC 08: De keuze van Monique van Dusseldorp’). Cook werkte bij Razorfish en Apple en is aangetrokken om Picnic een nóg internationaler karakter te geven.

Steve Jobs komt niet naar PICNIC (Cook: ‘Ik heb hem al twintig jaar niet meer gesproken’) en Biz Stone van Twitter heeft afgezegd omdat hij net een kind heeft gekregen. Cook wil graag dat Kevin Kelly komt, en heeft hem ook benaderd. Jeff Jarvis en Niklas Zennström komen wel, en Gerd Leonhard ook. In bovenstaand interview een gesprek over de thema’s van Picnic, over wat er anders wordt in deze tijden van crisis en over inzetten op mobile. Vodafone Mobile Clicks gaat in ieder geval weer door. Prijzengeld, ondanks recessie: 160.000 euro.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.