52 x Weekoverzicht Webanalisten: Een mijlpaal

52 x Weekoverzicht Webanalisten: Een mijlpaal

Als het goed is, komt hij er zo meteen weer aan: het weekoverzicht van Webanalisten.nl, hier op Marketingfacts. Ton Wesseling en Reinout Wolfert zijn de drijvende krachten achter het overzicht; Wesseling tikt de site deels vol en Wolfert aggregeert. Toen het Weekoverzicht Webanalisten bij aflevering 25 was aanbeland kwamen de heren naar het M! HQ in Arnhem met taart. Nu de webanalisten het jaar vol hebben met 50 afleveringen (nummer 51 staat hier) moest er weer taart gegeten worden in Utrecht. En was het tijd voor een diepte-interview. Rare jongens, die Webanalisten. ;)


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Haha, hoe blij kan je doen. Ahjah, leuk interview :)

  geplaatst op
 • Ton en Reinout van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal en heel veel succes met de internationale expansie!

  geplaatst op
 • Dank voor de goede artikelen in de laatste 52 weken, en waarschijnlijk ook het vrolijkste interview van dit jaar. Gefeliciteerd heren!

  geplaatst op
 • Reinout & Ton, van harte gefeliciteerd. Zowel met jullie bijdrage aan marketingfacts als met webanalisten.nl natuurlijk zelf. Mooie mijlpaal. .. Daarnaast moet ik jullie natuurlijk ook nog persoonlijk danken voor het ondersteunen van Design for Conversion. .. Een congres waar jullie ook met dezelfde energie de nodige moeite insteken voor verslaglegging. .. tnx

  Jay

  geplaatst op
 • @marco en @matthijs dank voor het podium en de samenwerking. We worden er bij van. Internationaal wordt leuk, de naam is er al.... die vertellen we alleen nog niet :-) Op naar de 100!

  @jay anytime, zulke initiatieven verdienen aandacht en zo helpen we elkaar. Het is geweldig om sinds de 1e aflevering betrokken te zijn bij design for conversion. Benieuwd naar de mobile versie einde dit jaar!

  geplaatst op
 • Gefeliciteerd Ton en Reinout met deze mijlpaal. Lekker doorgaan met schrijven!

  En natuurlijk enorm veel succes met jullie internationale expansie.

  geplaatst op
 • @marco @ellen @jay @paul dank voor de complimenten! We blijven doorgaan! :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.