52 x Weekoverzicht Webanalisten: Een mijlpaal

7 juli 2009, 06:41

Als het goed is, komt hij er zo meteen weer aan: het weekoverzicht van Webanalisten.nl, hier op Marketingfacts. Ton Wesseling en Reinout Wolfert zijn de drijvende krachten achter het overzicht; Wesseling tikt de site deels vol en Wolfert aggregeert. Toen het Weekoverzicht Webanalisten bij aflevering 25 was aanbeland kwamen de heren naar het M! HQ in Arnhem met taart. Nu de webanalisten het jaar vol hebben met 50 afleveringen (nummer 51 staat hier) moest er weer taart gegeten worden in Utrecht. En was het tijd voor een diepte-interview. Rare jongens, die Webanalisten. 😉

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

7 Reacties

  Reinout

  Haha, hoe blij kan je doen. Ahjah, leuk interview 🙂


  7 juli 2009 om 07:20
  media

  Ton en Reinout van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal en heel veel succes met de internationale expansie!


  7 juli 2009 om 07:28
  Ellen den Ouden

  Dank voor de goede artikelen in de laatste 52 weken, en waarschijnlijk ook het vrolijkste interview van dit jaar. Gefeliciteerd heren!


  7 juli 2009 om 17:02
  Jay de Groot

  Reinout & Ton, van harte gefeliciteerd. Zowel met jullie bijdrage aan marketingfacts als met webanalisten.nl natuurlijk zelf. Mooie mijlpaal. .. Daarnaast moet ik jullie natuurlijk ook nog persoonlijk danken voor het ondersteunen van Design for Conversion. .. Een congres waar jullie ook met dezelfde energie de nodige moeite insteken voor verslaglegging. .. tnx

  Jay


  7 juli 2009 om 18:11
  wesseling

  @marco en @matthijs dank voor het podium en de samenwerking. We worden er bij van. Internationaal wordt leuk, de naam is er al…. die vertellen we alleen nog niet 🙂 Op naar de 100!

  @jay anytime, zulke initiatieven verdienen aandacht en zo helpen we elkaar. Het is geweldig om sinds de 1e aflevering betrokken te zijn bij design for conversion. Benieuwd naar de mobile versie einde dit jaar!


  7 juli 2009 om 18:14
  Paul Hottinga

  Gefeliciteerd Ton en Reinout met deze mijlpaal. Lekker doorgaan met schrijven!

  En natuurlijk enorm veel succes met jullie internationale expansie.


  7 juli 2009 om 18:34
  webanalisten.nl

  @marco @ellen @jay @paul dank voor de complimenten! We blijven doorgaan! 🙂


  8 juli 2009 om 07:38

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!