10 jaar Strandvolleybal.net: 22 augustus Wijk aan Zee

6 juli 2009, 08:21

{title}Zomerse sferen, de laatste dagen. Mooi bruggetje naar een zomerse aankondiging. Op 22 augustus 2009 vindt alweer voor de 10e keer Strandvolleybal.net plaats in Wijk aan Zee. ‘Het enige outdoor event van, voor en door de Nederlandse Internet Beau Monde!’ schrijft organisator Govert van Eerde (ex-Tapps, sponsort nu met Brandfield.com) op de site én in de uitnodiging die er binnenkort uitgaat. Met trots mag Marketingfacts.nl zich mediapartner noemen, dat betekent dat we ook een team zullen formeren (max. 10) en zullen meedingen naar de hoofdprijs.

De tiende editie belooft een geweldig feest te worden. ‘Waren jullie al iets gewend van ons, dit jaar is er veel meer. De meest spectaculaire strand- en wateractiviteiten (ja ja, op veler verzoek zijn de blokarts ook weer terug!), we lunchen en BBQ-en natuurlijk weer met z’n allen en de lekkerste tracks knallen uit de speakers,’ schrijft de organisatie enthousiast. Hieronder wat meer informatie:

{title}

Steun Earth Water

Deelname aan het toernooi kost net als vorig jaar € 1250,00 (excl. BTW) per team. Van de inschrijfkosten van alle deelnemende teams gaat € 250,00 (per team) naar Earth Water.

Van alle sponsoropbrengsten doneert de organisatie nog eens 50% aan Earth Water. Sponsoren investeren dus direct in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Vorig jaar kon de organisatie al in totaal € 50.000,00 doneren

Inschrijven

Je kunt je team hier registreren. De eerste 50 teams die zich voor 10 juli aanmelden ontvangen 22 augustus een jubileumtaart en 10 Corona’s. Onder alle teams die alle namen van hun spelers voor 10 juli hebben doorgegeven verloot de organisatie ook nog eens 50(!) toegangskaarten voor het BRANDFIELD.COM VIP DECK. Neem hier contact op

met de organisatie.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  mgvandenbroek

  Euh, “Bart”. Het evenement was toch afgelast? Mooi dat jij er WEL van genoten hebt!


  23 augustus 2009 om 17:55
  Bart

  Hahaha; vandaar dat ik het niet kon vinden! Ik beken; heb inderdaad niet van het evenement genoten en ben in mijn zoektocht alleen maar bij de Noordpier uitgekomen… desalniettemin een mooie dag gehad!


  23 augustus 2009 om 18:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!