• Mobile
    wordt gesponsord door

Blue Shots TV: Ilse Media TV vanaf NMD 2009 met oa Jack Mama

Blue Shots TV: Ilse Media TV vanaf NMD 2009 met oa Jack Mama

Gisteren was Blue Shots Live aanwezig op de Nationale Marketingdag 2009 om een achttal interviews te doen voor Ilse Media TV.

Ronnie Overgoor sprak achtereenvolgens met Marc van der Chijs, CEO van Spilgames Asia/Tudou, Erik Kessels van Kessels Kramer, Jessica Wit, uitgever van NRC Next, Reinoud Wolff, Chief Ben & Jerry’s Benelux, Marco Derksen van o.a. M! en IAB, Hans Geels, directeur van Cliniclowns, Wim Andrea, Strategy Director van Clockwork, Joris van Heukelom, CEO van Ilse Media en Jack Mama, head of design van Philips.

Meer dan twee uur aan boeiende gesprekken met de topsprekers van het event. De video’s zijn allemaal vanaf begin volgende week te zien op zie.nl, blueshots.tv, Frankwatching en andere platforms. Nu hier op M! vast een voorproefje..

Jack Mama. Een man die binnen Philips bezig is om de wereld van 2020 vorm te geven. Volledige woonwijken, gebouwd met alleen lucht, water en afval en tatoeages, maar dan zonder echte inkt…
Geen gesprek over marketing sec, maar een gesprek dat de ruimte bood om vragen aan de orde te stellen of computer en mens daadwerkelijk zullen gaan mergen. Inspiratief gesprek.


Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.