Viral Friday: Joe Jonas Dances To Single Ladies

Viral Friday: Joe Jonas Dances To Single Ladies

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor de Jonas Brothers met Joe Jonas Dances To Single Ladies. De Jonas Brothers, een Amerikaanse band, vroeg hun fans enige tijd geleden hoe zij leadsinger Joe het liefste zouden zien. Het resultaat is Joe die Beyonce’s hit “All The Single Ladies” naspeelt. Op plek 2, Microsoft: Project Natal. Heeft Microsoft eindelijk een middel gevonden om de oneindig lijkende opmars van Nintendo’s Wii te stoppen? Met het op E3 Expo geïntroduceerde Project Natal lijkt een zeer goed begin gezet te zijn. Remi Gaillard: Foot 2009 maakt de top 3 deze week compleet. Remi Gaillard laat wederom zien dat hij naast grappen maken ook erg goed kan voetballen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.