• Mobile
    wordt gesponsord door

Nederlandse iPhone start-up krijgt Steve Wozniak aan het beatboxen

Nederlandse iPhone start-up krijgt Steve Wozniak aan het beatboxen

Naast de nodige aandacht voor nieuwe Apple producten is de Worldwide Developers Conference (WWDC) in San Francisco vooral de place-to-be voor Apple ontwikkelaars uit alle werelddelen. Ook het Rotterdamse Monodomo was aanwezig in het kader van hun allereerste iPhone app, bChamp (iTunes link), waarmee je kunt beat boxen.

De heren begonnen de week goed door de TechCrunch party zonder uitnodiging te crashen. “Het bleek echter geen groot feest, maar een diner te zijn en zo zaten we aan tafel naast Twitter CEO Jack Dorsey en tegenover o.a. iJustine, Meebo en natuurlijk gastheer Michael Arrington.” aldus Ronald Mannak, oprichter van Monodomo. Al snel ging de buzz rondom bChamp hard en schreven grote blogs als Techcrunch en Macrumors over bChamp. Laatstgenoemde nodigde Monodomo uit voor de iPhone Launch Party, waar ze Apple co-founder Steve Wozniak aan het beat boxen kregen. Een mooie start:


Geplaatst in

Delen



Er zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.