SlideshareReview: Opvolger gezocht!

SlideshareReview: Opvolger gezocht!


Wie wordt de opvolger van één van de vaste schrijvers van de wekelijkse SlideshareReview? Het was mij een waar genoegen om deze rubriek te verzorgen maar moederschap en maatschappelijke carrière eisen hun tol: ik heb geen tijd meer voor dit mooie werk. Dus we zoeken een opvolger die om de week gaat grasduinen op slideshare.net op zoek naar pareltjes voor het kritische publiek van Marketingfacts.  Ik garandeer u heel veel nieuwe inzichten en mooie beelden. Kennisvergaring, inspiratie.

Let the games begin! Ik daag u uit een korte reflectie te geven op deze prachtige slideshow met cases van Domino’s, Jetblue Airways en Pepsi Max, en de redactie van Marketingsfacts te imponeren met uw burger-journalistieke kwaliteiten. De jury zal zich buigen over de inzendingen en op niet te verifiëren wijze de winnaar bepalen. Succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Carole, jammer dat je er mee stopt en dank voor alle reviews die je met ons hebt gedeeld. Slidereviews krijgen iha weinig reacties maar worden zeker gewaardeerd!

    Kom je nog wel af en toe buurten? ;-)

    geplaatst op
  • virtueel zeker, maar Arnhem? dat ligt toch een beetje gevoelig als Nijmegenaar. Al steunen we jullie natuurlijk in de strijd om het NHM.

    thx

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.