SlideshareReview: Opvolger gezocht!

11 juni 2009, 10:25


Wie wordt de opvolger van één van de vaste schrijvers van de wekelijkse SlideshareReview? Het was mij een waar genoegen om deze rubriek te verzorgen maar moederschap en maatschappelijke carrière eisen hun tol: ik heb geen tijd meer voor dit mooie werk. Dus we zoeken een opvolger die om de week gaat grasduinen op slideshare.net op zoek naar pareltjes voor het kritische publiek van Marketingfacts. Ik garandeer u heel veel nieuwe inzichten en mooie beelden. Kennisvergaring, inspiratie.

Let the games begin! Ik daag u uit een korte reflectie te geven op deze prachtige slideshow met cases van Domino’s, Jetblue Airways en Pepsi Max, en de redactie van Marketingsfacts te imponeren met uw burger-journalistieke kwaliteiten. De jury zal zich buigen over de inzendingen en op niet te verifiëren wijze de winnaar bepalen. Succes!

Structurerend en inspirerend met een zachte G. Beschikt over een stevige basis op het gebied van multichanneling en CRM (de twee hangen nu eenmaal sterk samen) door 10 jaar werkervaring bij ING in de functies Project & Changemanagement, Sales Support en Innovation. Aangevuld met 1 jaar ervaring in de online media. Nu manager bij de Gemeente Nijmegen.

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Carole, jammer dat je er mee stopt en dank voor alle reviews die je met ons hebt gedeeld. Slidereviews krijgen iha weinig reacties maar worden zeker gewaardeerd!

  Kom je nog wel af en toe buurten? 😉


  11 juni 2009 om 17:40
  CaroleDerks

  virtueel zeker, maar Arnhem? dat ligt toch een beetje gevoelig als Nijmegenaar. Al steunen we jullie natuurlijk in de strijd om het NHM.

  thx


  11 juni 2009 om 17:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!