Campagne: Dance With Me (Zwitserland)

Campagne: Dance With Me (Zwitserland)
{title}

Rondom de zomer worden er weer diverse (internationale) dansfeesten georganiseerd. Adobe Zwitserland heeft dit thema aangegrepen voor een campagne voor studenten en scholieren met de titel “Dance with me”. Gedurende de maand mei werd met “green screen” setup een tour gedaan langs diverse plaatsen in Zwitersland. Deelnemers konden hun danskunsten vertonen voor het scherm. De opgenomen beelden werden vrijstaand gemaakt (chromakeying) en in de online applicatie “Dance with Me” geplaatst.

Iedere bezoeker van de campagne-website kan nu nog steeds zijn eigen dansgroep samenstellen. Via 5 eenvoudige stappen wordt een volledige dansclip samengesteld en gepubliceerd:

  • Stap 1: Danser(s)
  • Stap 2: Muziek
  • Stap 3: Het podium
  • Stap 4: Testen
  • Stap 5: Publiceren

Via dezelfde website kunnen de bezoekers stemmen op de beste dans voorstelling. Naast de campagne website is er ook gebruik gemaakt van andere bekende (social media) websites. Op Flickr is een rapportage te vinden van de opnames, via YouTube zijn ruim 100 gemaakte videoclips te bekijken en natuurlijk Twitter.

Deze campagne is uitgevoerd door het Zwitserse bedrijf INM AG in opdracht van Adobe. De campagne is ingezet door Adobe ter promotie van het licentie programma voor studenten. Binnen dit programma kunnen studenten tegen een fractie van de prijs gebruik maken van Adobe software.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.