Viral Friday: Kobe & LeBron

Viral Friday: Kobe & LeBron
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Nike met Kobe & LeBron. Om Nike's basketbal afdeling onder de aandacht te brengen zijn voor de playoffs van de NBA, 's werelds meest prestigieuze basketbalcompetitie, verschillende commercials met Kobe Bryant en LeBron James in de hoofdrol gemaakt. Op plek 2, Air New Zealand: Nothing To Hide. Air New Zealand heeft niets te verbergen. Geen addertjes onder het gras en geen misleidende aanbiedingen. En dat beelden ze erg treffend uit in deze commercial. Super Slo-mo Surfer maakt de top 3 deze week compleet. De BBC staat al tijden bekend om de prachtige documentaires die zij maken. Voor de nieuwe natuur documentaire van BBC 2, "South Pacific", werd een unieke video gemaakt.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.