SparkCast: Interview met Tim O’Reilly

SparkCast: Interview met Tim O’Reilly

{title}Tijdens de ETech Conference in San Jose sprak ik exclusief met niemand minder dan Tim O’Reilly. Een unieke kans, want Tim geeft bijna nooit interviews. Tim is de oprichter en organisator van de Emerging Technology Conference 2009. Ook staat hij bekend als de uitvinder van Web 2.0. Hiermee behoort Tim tot de meest gevraagde sprekers ter wereld.

In het mei-nummer van Tijdschrift voor Marketing staat het interview. ‘De grootste uitdaging is de illusie dat een economie alleen kan bloeien door te groeien’, zegt hij tegen marketeers. O’Reilly beschrijft de grootste uitdagingen van onze generatie in de 21ste eeuw. Denk aan thema’s als duurzaamheid, co-creatie, mileu en creatie. Ook geeft O’Reilly een aantal mooie voorbeelden over toepassingen van sensor technology, een van de belangrijkste thema’s tijdens de ETech.

Beluister of download het interview HIER (mp3, Engels).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.