• Mobile
  wordt gesponsord door

Blue Shots TV: Passie, passie en passie met Ben van der Burg

Blue Shots TV: Passie, passie en passie met Ben van der Burg

Natuurlijk heeft Ben van der Burg (WebAds) een mening over de online wereld, en gaat hij in deze Idealize in op accountable marketing en de spanning tussen art en science. Hij praat over het oude paradigma van ‘have/have not’ waarmee we het met zijn allen gaan verliezen en over de enige oplossing waarbij we met elkaar, samen in synergie tot een oplossing komen. En ja, het is interessant om te luisteren naar zijn chaos theorie en het belang om niet lineair te denken. En ook ben ik het enorm eens met zijn visie op de jeugd en onderwijs. Het is een boeiend om te zien welke beelden die hem inspireren hij mee heeft genomen. Maar de grootste inspiratiebron in deze Idealize-aflevering vind ik Ben zelf. Waarom? Passie, passie, passie.

Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Vrijdagavond. Net gegeten. Een biertje. En ik zit gekluisterd aan mijn laptop naar het verhaal van Ben van der Burg te luisteren. Bijzonder interessant, vermakelijk en leerzaam. Een persoon met een verhaal, een mening, een visie en inderdaad passie. Helemaal top!

  geplaatst op
 • Gaaf Ben, mooi interview

  Hans Voorn
  JAAP.NL

  geplaatst op
 • Wat een mens. Geweldig interview, dank je wel.

  geplaatst op
 • Heerlijk, dat ongeremde enthousiasme; Ben ga nog heel lang zo door! Ronnie, complimenten voor deze uitzending, ik ga nog een keer geloven in web tv van meer dan een half uur ook ;-)

  geplaatst op
 • Het gaat weer eens ergens over. Goed gedaan Ron en Ben.

  Ben, prima dat het duidelijk blijft dat jouw wereld niet ophoudt bij mobiele innovatie.

  geplaatst op
 • @allen: wat enorm leuk, dit soort reacties. Motiveert mij enorm om met Blue Shots TV door te gaan en te bewijzen dat online TV voor professionals in het mediaveld huishoort. We hebben met z'n allen zoveel leuks en zinvols te melden!

  Enne @Marco: Wijsheid komt met de tijd :)

  geplaatst op
 • Petje af, Ronnie het is gewoon erg goed: mooi verhaal, (hoewel ik het er niet overal mee eens ben), goed in beeld gebracht, goed verteld, goed gemodereerd.

  Prima "TV" of is het "internet"?? Laten we het erop houden dan het een goed interview is.
  (voor mijn dochter van 10 is er geen verschil tussen TV en Internet, in elk geval niet op internet)

  geplaatst op
 • Nogmaals deze uitzending bekeken. Dit omdat Ronnie deze maand ook in de uitzending was bij BNR. Ik kan 101% genieten van de passie van Ben. Plus het feit dat Ben het altijd zo goed brengt, meestal met zijn collega Fritz.

  (Ik denk nog altijd terug aan de uitzending waar Ben het over zijn dochter heeft. Die vervolgens een koffie machine ging aankopen).

  Super!!

  Met vriendelijke groet,
  Simon de Jong
  Andeltech Electronics

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.