ADV: Aantrekkelijk voorstel van M! Reporter

29 april 2009, 06:08

{title} Voor iedereen die vandaag de dag een congres, lezing, seminar of andere vorm van bijeenkomst organiseert, wordt het steeds lastiger om voldoende geïnteresseerden naar een event te krijgen. Afgezien van de economische malaise waardoor veel (potentiële) bezoekers even niet komen, is de organisator ook niet altijd bekend met eigentijdse manieren van eventmarketing zoals bij M! Reporter.

Alhoewel diverse bedrijven en instellingen al met enige regelmaat M! Reporter inschakelen, lijkt het ons zinvol om ‘zij-die-ons-nog-niet-kennen’ hierbij van ons bestaan en de aangeboden diensten op de hoogte te stellen. Om de drempel aangaande online marketing voor uw event, congres, seminar of andersoortige variant daarbij ook nog iets te verlagen, geven we sowieso maar liefst 10% korting op de huidige tarieven op iedere boeking die vóór 8 mei aanstaande wordt gedaan. Een voordeel dat kan oplopen tot boven de honderd euro.

Als u een advertorial via M! Reporter plaatst, heeft u grotendeels zelf de regie over de inhoud, de uitstraling en het exacte moment van plaatsing. Schroom niet en probeer het eens. De dagelijkse lezers van Marketingfacts zouden wel eens uw toekomstige klanten kunnen zijn.

Meer info op: M! Reporter of zie de gelijknamige tab bovenin de website van Marketingfacts.nl.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!