• Mobile
  wordt gesponsord door

Next Web, The Days After: Interview met @HermioneWay

Next Web, The Days After: Interview met @HermioneWay

{title}In Parijs -tijdens Le Web- ontmoette Boris Veldhuijzen van Zanten de geanimeerde en Britse Hermione Way. Boris had tijdens The Next Web een ‘woman on stage’ nodig en zo geschiedde. Tijdens The Next Web 2009 spraken we deze coming vloglady van Grieks-Oostenrijkse orgine.

Met haar Techfluff.TV heeft ze een flinke fanbase om zich heen verzameld. Techfluff.TV? Interviews met Europese start-ups onder het motto ‘European Internet culture delivered with a wink!’ Tevens deed zij samen met @boris de algehele presentatie van The Next Web 2009 en stond ze naast grootheden als Andrew Keen en Chris Sacca. Hieronder de video met het interview. Nou ja, eigenlijk meer ‘smalltalk’. Voor wat later op de avond:

De bio van Hermione Way op Techfluff.tv:

Hermione is an entrepreneur, journalist and super-networker. She set up Newspepper, an innovative broadcast production company, in the second year of a Journalism degree, and has been taking London by storm ever since. The younger sister of entrepreneur Ben Way, she quickly became a key figure on the tech and start-up scene in London, both in business (with Newspepper recording many of the business events), and socially. Follow Hermione on Twitter at twitter.com/hermioneway


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Mooi hoor: in alle grote Europese steden correspondenten uitgerust met een gesponsorde Flip. Way2go, @hermioneway ;)

  geplaatst op
 • Ik was op de Next Web en was zeer impressed bij deze vrouw die ook overal aanwezig was en een zeer goede host was. Dat ze diepgang heeft en ITjournaliste is verbaast mij niets en staat er goed. Ben fan van techfluff.tv inmiddels

  geplaatst op
 • @John: Same here. Ik kwam te laat voor het unconference gedeelte op woensdag, en toen kwam ik Way onderweg tegen op de Herengracht. Dacht dat ze een verdwaalde Engelse toeriste was. Bleek nét even anders te zitten. Heb er wel netjes de weg naar Spaces gewezen ;-)

  geplaatst op
 • Ze brengt luchtig en visueel start-ups naar het grotere publiek met daarbij een leuk voorkomen. Wellicht wel de enige juiste manier.. bedoel uh.. het gaat bij start-ups vooral om users werven om zo groter te worden of door te starten, zie als voorbeeld: http://www.marketingfacts.nl/berichten/20090421_interview_tim_heineke_twones_nu_in_public_beta/

  geplaatst op
 • Techfluff.tv doet me sterk denken aan de begindagen van Rocketboom met Amanda Congdon.

  geplaatst op
 • Ik was niet eens bewust op zoek naar een vrouw onstage maar terwijl ik met Hermione stond te praten bedacht ik me dat ze een goeie host zou zijn. En dat klopte... :-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.