Viral Friday: Susan Boyle On Britain’s Got Talent

17 april 2009, 08:30

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Susan Boyle On Britain’s Got Talent. De 47-jarige huisvrouw Susan Boyle werd zaterdag in één klap een fenomeen toen ze in het programma Britain’s Got Talent zowel de jury als publiek overdonderde en ontroerde met haar vertolking I Dreamed A Dream. Op plek 2, Saber: Sexy Lightsaber Underwear Fight. Adam Green en Will Barratt van Ariescope Pictures maakten een fake Deodorant commercial met sexy dames en lightsabers. Pasty White Chicks In Need Of A Tan maakt de top 3 deze week compleet. In een teaser video van hotelketen Hyatt hopen twee bleke meisjes de hoofdprijs van de actie “The Big Welcome” te winnen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!