Viral Friday: Susan Boyle On Britain’s Got Talent

Viral Friday: Susan Boyle On Britain’s Got Talent
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Susan Boyle On Britain's Got Talent. De 47-jarige huisvrouw Susan Boyle werd zaterdag in één klap een fenomeen toen ze in het programma Britain's Got Talent zowel de jury als publiek overdonderde en ontroerde met haar vertolking I Dreamed A Dream. Op plek 2, Saber: Sexy Lightsaber Underwear Fight. Adam Green en Will Barratt van Ariescope Pictures maakten een fake Deodorant commercial met sexy dames en lightsabers. Pasty White Chicks In Need Of A Tan maakt de top 3 deze week compleet. In een teaser video van hotelketen Hyatt hopen twee bleke meisjes de hoofdprijs van de actie "The Big Welcome" te winnen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Blijft mijn favoriete blogpost voor de vrijdagavond; complimenten Paul!

    De nummer 1 van deze week was verwacht, de andere 4 waren onbekend voor mij. Had overigens verwacht dat Domino's Pizza YouTube Video (meer dan 1 miljoen views binnen een dag) ook wel in de top-5 zou staan. Gemist of niet viraal genoeg?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.