Next Web Exclusive - Interview Boris met Jeff Javis

Next Web Exclusive - Interview Boris met Jeff Javis

Deze keer de eerste uit een unieke serie specials van Blue Shots TV. Gurus is het Blue Shots programma van Boris Veldhuijzen van Zanten, serial internet entrepreneur en organisator van The Next Web. The Next Web conferentie 2009 is zojuist voorbij en vele gasten, sprekers en in ieder geval de organisatie zullen op het moment van schrijven van deze post nagenieten onder het genot van een borrel.

Wij bij Blue Shots TV baalden wel, want wij hadden deze week opnames voor een nieuwe set van shows. Alleen kon Boris uiteraard niet, hij had het te druk met de voorbereidingen. Toen hij echter zei dat hij alle sprekers ging uitnodigen bij hem thuis, de dag voor de conferentie om een aantal voorbesprekingen met ze te doen besloten we om met Blue Shots TV daar exclusief bij te zijn.

 

Waar tijdens The Next Web alle reporters door elkaar liepen en de hoeveelheid camera’s niet te tellen was, waren wij van Blue Shots TV exclusief aanwezig bij de voorbesprekingen die Boris en zijn co-host Hermione Way hielden met o.a. Jeff Jarvis - auteur van What Would Google Do?, Ricardo Baeza -Yates van het research Lab van Yahoo en Andrew Keen, The Anti Christ of Silicon Valley.

Informele, korte, ongecensureerde gesprekken, met als extra de speech van Burgemeester Cohen, die spontaan nog even langskwam.

De serie zal de komende weken op Blue Shots TV te zien zijn. Hier op M! de eerste; de voorbespreking met Jeff Jarvis.


Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.