Doe mee aan het marketingtrendonderzoek 2009!

Doe mee aan het marketingtrendonderzoek 2009!

{title}Net als vorig jaar doen Berenschot en MarketingTribune in de loop van april onderzoek naar marketingtrends in Nederland. Dit jaar heeft ook M! zich er een beetje mee bemoeid. Dus: ben je een marketingprofessional, doe dan mee. De vragenlijst bestaat uit 10 vragen en neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Klik hier om direct naar het onderzoek te gaan:

Berenschot.nl/marketingtrends2009

MT en Marketingfacts hebben input geleverd voor de trendlijst en publiceren over een aantal weken de resultaten, Berenschot voert het onderzoek uit en levert een belangrijk deel van de onderzoekspopulatie. Aan de hand van een trendlijst en een aantal open vragen worden marketeers gevraagd naar de heersende hot issues in het vak, de branche en marketingactiviteiten. Ook willen we graag achterhalen hoe deze trends volgens de respondenten van invloed zullen zijn op marketingbeleid en marketingactiviteiten. Het onderzoek van vorig jaar wees social media en communities, 50-plusmarketing en marketingcommunicatie via elektronische media aan als belangrijkste trends van dát moment. Het MarketingTrend rapport van 2008 is hier te downloaden (pdf).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.