Doe mee aan het marketingtrendonderzoek 2009!

7 april 2009, 08:13

{title}Net als vorig jaar doen Berenschot en MarketingTribune in de loop van april onderzoek naar marketingtrends in Nederland. Dit jaar heeft ook M! zich er een beetje mee bemoeid. Dus: ben je een marketingprofessional, doe dan mee. De vragenlijst bestaat uit 10 vragen en neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Klik hier om direct naar het onderzoek te gaan:

Berenschot.nl/marketingtrends2009

MT en Marketingfacts hebben input geleverd voor de trendlijst en publiceren over een aantal weken de resultaten, Berenschot voert het onderzoek uit en levert een belangrijk deel van de onderzoekspopulatie. Aan de hand van een trendlijst en een aantal open vragen worden marketeers gevraagd naar de heersende hot issues in het vak, de branche en marketingactiviteiten. Ook willen we graag achterhalen hoe deze trends volgens de respondenten van invloed zullen zijn op marketingbeleid en marketingactiviteiten. Het onderzoek van vorig jaar wees social media en communities, 50-plusmarketing en marketingcommunicatie via elektronische media aan als belangrijkste trends van dát moment. Het MarketingTrend rapport van 2008 is hier te downloaden (pdf).

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!