Web Trend Map van IA nummer 4

7 april 2009, 06:08

{title}

De Web Trend Map 2007 stond me nog scherp op het netvlies toen ik gisteren op de allernieuwste versie van dit ‘kunstwerk’ van IA stuitte. De editie van 2007 heb ik destijds afgedrukt; ik was van plan hem in te lijsten. Dat is er nooit van gekomen. Maar nu is de tijd om het recht te trekken, want de nieuwe editie is nu dus uit (in beta). Hier op Flickr te downloaden in alle formaten die je wilt. Klein. Groot. Poster. Bekijk ook zeker even de reacties onderaan de foto: alle feedback is verwerkt, er zijn 200.000 views en bijna 700 bestellingen van de poster.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

3 Reacties

  mroumen

  Dit is nog maar de beta versie he. Als je de comments op de blog leest zitten er nog een aantal missers in, ik geloof dat ze volgende week met de definitieve versie komen 🙂

  Misschien verstandig om dus nog heel eventjes te wachten met afdrukken tot de foutjes er zijn uit gehaald.


  7 april 2009 om 06:53
  mgvandenbroek

  @Matthijs: Volgens mij hebben ze de foutjes er juist uit gehaald, toch?

  UPDATE2: Lots of feedback from all sorts of places. I hope we didn’t miss too many inputs this time. Keep on commenting, please. Three days to go.

  ============================================ ===========

  Ps: In the mean time it’s been also featured by Daringfireball, Zeldman, Techmeme, Boingboing, Swissmiss, Fubiz, Globo, TechCrunch Japan, TechCrunch France, Metafilter, NotCot, The Next Web, Electricpig, FastCompany and many others. Server holds bravely thanks to flickr (almost 200,000 x 2.6MB). 700 poster reservations are in, 671, to be precise.


  7 april 2009 om 07:32
  Paul Hottinga

  Gave trend map, eens kijken of deze groot afgedrukt kan worden!


  7 april 2009 om 15:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!