Viral Friday: Bizkit The Sleep Walking Dog

Viral Friday: Bizkit The Sleep Walking Dog
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Bizkit the Sleep Walking Dog. Een slaapwandelende hond, genaamd Bizkit, is een enorme hit op internet. Ruim 8 miljoen internetters keken afgelopen maand naar de viervoeter van eigenaresse Marina. Op plek 2, Extreme Sheep LED Art. Samsung scoort opnieuw in Viral Friday. Deze keer met een viral video ter promotie van de Samsung LED TV. Forrest Gump in One Minute, in One Take maakt de top 3 deze week compleet. Joe Burgess, Rocco Sulkin en Will Tribble maakten een samenvatting van 1 minuut van de klassieker Forrest Gump uit 1994.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.