Microsoft’s blik op kantoorleven in 2019

2 maart 2009, 08:06

Inspirerende blik van Microsoft op het kantoorleven in 2019 afkomstig uit Office labs en afgelopen vrijdag door Microsoft’s Business Division president Stephen Elop gepresenteerd tijdens de Wharton Business Technology Conference. Met dank aan Rhymo voor de tweet vanochtend. Hieronder de presentatie (SlideShare).


Naast deze slides is ook de video van de presentatie [wmv] beschikbaar.

Kijk zeker ook even naar de video vanaf 20:30 met een toelichting op de technieken die je ziet. Integratie van computerwereld en echte wereld (augmented reality) is toch wel de rode draad in dit alles. Bij het maken van dit soort video’s is het altijd lastig een keuze te maken of je komt het waanzinnige voorbeelden die los staan van de realiteit of je komt (zoals in dit geval) met iets dat geen science fiction of hollywood engineering is en in lijn der verwachting zit. Om die reden zul je niet achterover vallen van verbazing van de voorbeelden, maar desondanks vind ik het geheel zeker inspirerend.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!