Telegraaf Media wint email award van Marketing Sherpa

27 februari 2009, 06:42

Zeker het vermelden waard: Telegraaf Media Nederland heeft de MarketingSherpa Email Award gewonnen. Op 16 maart (mooie datum) wordt de Award in Miami (kijk hier, als je er bij wilt zijn) uitgereikt aan Edouard Leeuwenburg, Manager van Telegraaf E-mail Marketing, zo meldt het persbericht van woensdag.

De prijs is door MarketingSherpa toebedeeld aan de Telegraaf, ‘vanwege de revolutionaire wijze waarop Telegraaf Media Nederland haar e-mail marketing in relatief korte tijd geprofessionaliseerd heeft. Telegraaf E-mail Marketing is in staat gebleken om de databases van de verschillende titels en werkmaatschappijen op dusdanige wijze te integreren dat er een enorme database is ontstaan waarvan zeer gericht gebruik kan worden gemaakt door alle bedrijfsonderdelen van Telegraaf Media Nederland.’

“Niet alleen kwantitatief, maar ook kwalitatief hebben we grote stappen gemaakt op het gebied van e-mail marketing”, zegt Edouard Leeuwenburg in het persbericht. “We hebben kennis van miljoenen klanten. We weten of ze van reizen houden, of ze geïnteresseerd zijn in auto’s of in recepten etc, en kunnen ze dus zeer gericht benaderen met ons aanbod.”

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Paul Hottinga

  Gefeliciteerd Edouard en team met deze prestatie!


  27 februari 2009 om 08:24
  Phileas

  Felicitaties aan Edouard en zijn team! Had Maarten Roelofs dit niet op poten gezet in korte tijd? Ifso, chapeau Maarten!


  27 februari 2009 om 08:47
  Michiel Rademakers

  Mooie prestatie Edouard en team! Congrats!


  27 februari 2009 om 10:42
  Michael Straathof

  Edouard, en team gefeliciteerd allemaal! Mooie erkenning van een tijd hard werken. Jullie hebben wat moois gebouwd. Grt/Michael


  27 februari 2009 om 17:44
  Levi Illis

  Edouard & Maarten Gefeliciteerd!

  Ben blij dat ik ook mijn steentje heb kunnen bijdragen hierin.

  Gr.

  Levi


  27 februari 2009 om 20:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!