Interview Lot Keijzer (Kobalt) over ‘twist’

Interview Lot Keijzer (Kobalt) over ‘twist’


Een ‘regisseur in digitale marketing’ die ‘verbindt, coördineert, verantwoordelijkheid neemt en te allen tijde het resultaat van de klant voorop stelt.’ Dat is twist, het nieuwe digitale label van mediabureau Kobalt. Of beter, dat moet twist worden. Een nieuwe weg, want bij Kobalt hebben ze de afgelopen jaren gemerkt dat het advies steeds algemener werd en de kwaliteit daarmee lager. Dus moest het anders, en wordt er met twist (ja, dat moet met kleine letters geschreven van managing director Lot Keijzer) gewerkt met strategische partners als Netsociety, E-Village, VONQ en MEMO2. In bovenstaand interview, opgenomen in het Blue Lab van Kobalt praat Keijzer over twist, de kredietcrisis, over de toekomst van mediabureaus en over waarom we twist zonder hoofdletter moeten schrijven. Zie ook deze case.

In het persbericht van 13 januari zei Lot Keijzer: ‘Interactieve media startte ooit als klein specialisme maar tegenwoordig vragen de bestedingen, het mediagedrag en de markt om een andere visie en invulling. Gezien de enorme hoeveelheid aanbieders van diensten en producten neemt twist graag de rol op zich van regisseur in digitale marketing. Een regisseur die verbindt, coördineert, verantwoordelijkheid neemt en te allen tijde het resultaat van de klant voorop stelt.’

Deze week is Keijzer gasthoofdredacteur op Idealize. In het interview aldaar zegt Keijzer over Twitter:

“Ik ben om. Heb in het begin ook gedacht wat is dit voor een narcistische drang om continu te vertellen wat jij aan het doen bent, maar Twitter kent een adaptiecurve, en ik ben ‘officially hooked’. Het mooie aan Twitter is, zoals Erwin Blom zegt, dat het verschillende gedaanten aanneemt: van informatiecentrum, kennisdeelplatform, kroeg, opvangcentrum, gezelschap tot nieuwsplatform.”

Over de pay off van twist, Change your perspective, zegt Keijzer op Idealize:

“Het digitale domein wordt niet gestuurd door makers, maar gedreven door gebruikers. Communicatie verandert van een statement naar een uitnodiging om mee te doen.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • @Iemand van Netsociety: Hebben jullie op meegeholpen met de bouw van deze twist(ed) site? Zonee: Zouden jullie je partner iets kunnen uitleggen over de basis beginselen van SEO, Webbouw, Usability, Blogging en, en, eigenlijk alles? Alsjeblieft?
    Zoja, laat maar.....

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.