ADV: Leer succesvol werven via LinkedIn

20 februari 2009, 06:00

{title}Nog niet die ene unieke persoon kunnen werven via online netwerken zoals LinkedIn? Schrijf u dan nu in voor de LinkedIn Masterclass. De masterclass kenmerkt zich door gespecialiseerde kennis, persoonlijk advies en veel interactie.

Jacco Valkenburg, online recruitment specialist en bekend van het boek ‘Recruitment via LinkedIn’ en Thijs Sprangers, community expert bij KREM, beantwoorden onder andere de volgende vragen: Hoe maak ik optimaal gebruik van de mogelijkheden van LinkedIn?Hoe werf ik in mijn directe en indirecte netwerk? Wat zijn de regels voor communicatie binnen LinkedIn? En hoe profileer ik mijn bedrijf beter in LinkedIn?

De masterclass vindt plaats op 3 maart aanstaande bij eFocus te Utrecht en kost €699,- per deelnemer (inclusief lunch, cursusmateriaal – waaronder het boek van Jacco Valkenburg – , gebruik van een laptop en lidmaatschap van de CSN Community).

Heeft u vragen over de masterclasses of over de inschrijving? Neem dan contact op met Rick Peters; Sales Manager: 020 6811500 of mail naar: rick@krem.nl. Meer informatie en inschrijven via: www.krem.nl/MasterClass.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!