Regiomarketing Océ: “Hallo. Ik ben uw persoonlijke accountmanager”

Regiomarketing Océ: “Hallo. Ik ben uw persoonlijke accountmanager”


Deze week was ik op bezoek bij Océ en had ik een gesprek met Dion Slijp, Internet Channel Manager. Hij vertelde me over de nieuwe Océ-strategie, waarbij de persoonlijke accountmanagers, zoals deze, een centrale rol spelen. We spraken over hun regiomarketing-strategie, de koppeling met het AIDA-model en de plannen voor Océ in 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De banneractie waarover ik in het interview spreek is nu live! Op allerlei sites adverteren we met banners waarin ondernemers 25 gratis tips wordt aangeboden om onderscheidend te zijn in deze economische barre tijden. Deze tips hebben we opgesteld in samenwerking met de Rotterdam School of Management (http://www.rsm.nl). Geïnteresseerd? Kijk op http://www.ondernemenbovenhetmaaiveld.nl

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.