De vetste SuperBowl Ad van 2009?

De vetste SuperBowl Ad van 2009?

{title}De SuperBowl is in de VS hét moment voor commercials omdat de zendtijd tijdens dit sportevenement het allerduurst is: 3 miljoen dollar voor 30 seconden reclametijd. Niet goedkoop, en iedereen doet erg zijn best om er wat moois van te maken. De SuperBowl vond gisterochtend plaats. Op Emerce vind je commercials van internetbedrijven, op SpotligthEffect gaat het om de ‘meest opmerkelijke’ commercials, en De Standaard doet ook mee. Vorig jaar (de tijd vliegt) schreef ik: ‘De Super Bowl en het internet: stemmen op de beste advertenties’. Hieronder een paar van die vele, vele SuperBowl-ads. Volledige lijst schijnt hier te staan.

CareerBuilder.com Official Super Bowl Commercial 2009

2009 Bridgestone ‘Taters’ Super Bowl TV Commercial

Hulu’s Superbowl Commercial (met Alec Baldwin)

Monster Doubletake - Super Bowl Ad

Danica Patrick showers in 2009 GoDaddy.com Super Bowl Commercial

Coca-Cola 2009 Super Bowl XLIII Commercial - Heist


En zo door, en door en door. Op naar volgend jaar! Welke was er nu het gaafst? En welke had eigenlijk niet embedded mogen ontbreken?


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.