De vetste SuperBowl Ad van 2009?

3 februari 2009, 07:57

{title}De SuperBowl is in de VS hét moment voor commercials omdat de zendtijd tijdens dit sportevenement het allerduurst is: 3 miljoen dollar voor 30 seconden reclametijd. Niet goedkoop, en iedereen doet erg zijn best om er wat moois van te maken. De SuperBowl vond gisterochtend plaats. Op Emerce vind je commercials van internetbedrijven, op SpotligthEffect gaat het om de ‘meest opmerkelijke’ commercials, en De Standaard doet ook mee. Vorig jaar (de tijd vliegt) schreef ik: ‘De Super Bowl en het internet: stemmen op de beste advertenties’. Hieronder een paar van die vele, vele SuperBowl-ads. Volledige lijst schijnt hier te staan.

CareerBuilder.com Official Super Bowl Commercial 2009

2009 Bridgestone ‘Taters’ Super Bowl TV Commercial

Hulu’s Superbowl Commercial (met Alec Baldwin)

Monster Doubletake – Super Bowl Ad

Danica Patrick showers in 2009 GoDaddy.com Super Bowl Commercial

Coca-Cola 2009 Super Bowl XLIII Commercial – Heist

En zo door, en door en door. Op naar volgend jaar! Welke was er nu het gaafst? En welke had eigenlijk niet embedded mogen ontbreken?

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!