Viral Friday: Cadbury Eyebrow Dance

Viral Friday: Cadbury Eyebrow Dance
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Cadbury met Eyebrow Dance. Na de drummende gorilla, racende trucks op het vliegveld en een een tribuut aan 't web, is Eyebrow Dance het vierde filmpje in de A Glass and a Half Full Productions reeks. Op plek 2, Barack Obama: Single Ladies van Iman Crosson. Nu George W. Bush het Witte Huis verlaten heeft is de zoektocht naar de beste imitator van Barack Obama begonnen. The Best Job In The World maakt de top 3 deze week compleet. Kan je snorkelen, duiken, zwemmen en zeilen en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Surf eens langs Islandreefjob.com

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.