Webwinkel Vakdagen 2009: Leon Kramer (Speurders.nl)

Webwinkel Vakdagen 2009: Leon Kramer (Speurders.nl)


Op de Webwinkel Vakdagen mag Speurders.nl niet ontbreken. Enige tijd geleden alweer lanceerde Speurders als ‘eeuwige tweede’ (Marktplaats is, ook mét nieuwe site, nog steeds marktleider) een nieuwe site. Speurders.nl valt onder TMG, en daar wordt tegenwoordig stevig gesneden. In alles.

In bovenstaand interview spreek ik met Business Unit Manager (directeur) van Speurders.nl Leon Kramer over de recessie, over SEO, over innovatie bij de concurrent, en over wat voor jaar 2009 nu eigenlijk gaat worden voor Speurders.nl. ‘Wij zijn, wat ons betreft, wat recessie ongevoelig.’


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Speurder is gewoon een slechte site doordat er erg veel handelaren actief op zijn. Echte koopjes of lage prijzen zijn daardoor niet te vinden op speurders.

  geplaatst op
 • Beste Martin,

  Bedankt voor je reactie. Onze site is inderdaad geschikt voor zowel de particulieren als de handelaren (die je overigens kan scheiden in de zoektocht). Dat maakt je niet per definitie een slechte site. Jouw behoeftes sluiten niet naadloos aan met wat wij je te bieden hebben, en dat is natuurlijk altijd mogelijk. We bedienen wel een groot deel van de andere Nederlanders die wel iets van hun gading kunnen vinden.

  Leon Kramer

  geplaatst op
 • Ik meldde het op [url=http://dekoopman.net/2009/01/29/het-effect-van-redesign-van-speurdersnl/]de koopman.net] al, maar voor de minder kritische luisteraars van Marketingfacts:

  Leon spreekt over 2,5 tot 3 miljoen unieke bezoekers per dag. Hij gaf aan zich hierbij versproken te hebben. Waarschijnlijk bedoelt hij 2,5 tot 3 miljoen (niet unieke) bezoeken per maand.

  geplaatst op
 • Werkende link: de koopman.net

  Ik vertypte mezelf ;-)

  geplaatst op
 • @Wouter: Goed gedaan. Zie dat je het interview ook in je post hebt verwerkt, dus zó slecht en kritiekloos kan het niet geweest zijn. Fijn, dat jij ons kritisch volgt. Keep it up ;-)

  geplaatst op
 • Wat een enorme sof. Begonnen met als doel om Marktplaats te verslaan. Nu een slechte site die vecht om bestaansrecht zonder duidelijke koers en onderscheidend vermogen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.