Viral Friday: Evolution of Dance 2

Viral Friday: Evolution of Dance 2
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Judson Laipply met Evolution of Dance 2. Het langverwachte vervolg van Evolution of Dance liet even op zich wachten. Maar sinds begin deze week is ie er dan: Evolution of Dance 2! Op plek 2, Cow Gives Birth To A Dude. Het trendy zonnebrillenmerk Ray-Ban is terug met twee nieuwe videos voor de "Never Hide" campagne, getiteld "Cow Gives Birth To A Dude" en "Disco Ballers". Mactini maakt de top 3 deze week compleet. Zagen we vorige week de MacBook Wheel, deze week is het de beurt aan de Mactini. Het filmpje is onderdeel van "The Peter Serafinowicz Show", een sketch show die wordt uitgezonden op BBC Two.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • SNap wel dat hij op 1 staat, want hij is in korte tijd over de hele online snelweg heen gevlogen. Maar ik vond hem persoonlijk, na het origineel, heel erg tegenvallen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.